Nieuwsbrief
nummer 1 - november 2006


Beste relatie,

Als relatie van Felix Verbeek of José Nieuwenhuys van Verbeek Advocatuur, advocatuur en belastingen ontvangt u deze nieuwsbrief om u te informeren over actualiteiten op juridisch en belastingtechnisch gebied en andere wetenswaardigheden.

Met vriendelijke groet,


Mr Felix Verbeek

Mr José Nieuwenhuys

streep

Wetswijziging concurrentiebeding

ConcurrentiebedingDe nieuwe wet inzake het concurrentiebeding is thans in behandeling bij de Eerste Kamer. Het wetsvoorstel beoogt de belangen van de werkgever en de werknemer op het punt van het concurrentiebeding in evenwicht te brengen. Betalen of risico lopen, wordt de grote vraag.

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?
Dat u aan werknemers die onder de nieuwe wet een concurrentiebeding krijgen opgelegd, voor iedere maand dat die beperking geldt een bedrag moet betalen.
De wet inzake concurrentiebeding... lees verder

streep

Afkoop van partneralimentatie en de fiscale gevolgen

AfkoopDe persoon die na een scheiding partneralimentatie betaalt aan de ex-partner kan de alimentatie aftrekken bij de aangifte inkomstenbelasting. Bij de alimentatiegerechtigde moet de alimentatie aangemerkt worden als inkomen. Welke opties zijn er bij een afkoopsom van partneralimentatie?

Eenmalige betaling
Bij een scheiding kunnen ex-echtgenoten afspreken de alimentatieverplichting in één keer af te... lees verder

streep

Webshop op vernieuwde site van Verbeek Advocatuur

WebshopHeeft u behoefte aan uitgebreide informatie over een bepaald onderwerp, kijk dan eens op onze webshop klik hier. U vindt daar uitgebreide informatieve dossiers over onder meer echtscheiding, alimentatie en gezag. De dossiers kunt u digitaal tegen een vergoeding bestellen via het bestelformulier. Momenteel zijn wij druk bezig de webshop verder uit te breiden. Via de komende nieuwsbrieven informeren wij u over aanvullingen.

Niet gevonden wat u zocht, kijk dan ook eens op onze vernieuwde site onder advocatuur klik hier.
Ook daar vindt u informatie over uiteenlopende onderwerpen.

Maar u kunt ons natuurlijk ook bellen voor juridisch advies op maat.

streep

Cliëntentevredenheidsonderzoek

In het vervolg zullen de cliënten van Verbeek Advocatuur worden gevraagd mee te willen werken aan een cliëntentevredenheidsonderzoek (CTO). Aan de hand van een achttal vragen wordt de cliënt gevraagd een oordeel te geven over de werkwijze, de contacten en het behaalde resultaat. Hierdoor kan onze werkwijze (nog) beter afgestemd worden op de wensen van de cliënt.

streep

Bronnen
Artikel 6.3 Wet inkomstenbelasting 2001
Zibb
Juridisch startpuntPostbus 1467, 3430 BL Nieuwegein
Tel. 030 – 601 92 92, fax 030 – 601 93 53

www.verbeekadvocatuur.nl

[email protected]

streep

Disclaimer
Deze nieuwsbrief ontvangt u geheel vrijblijvend. Het is onze bedoeling u zo goed mogelijk te informeren. Indien u dat niet wenst, kunt u zich uitschrijven door op de onderstaande p te klikken en de mail te verzenden.
Uitschrijven nieuwsbrief